Compresor de aer cu sistem de rotatie actionat hidraulic HKL | Dynaset

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Dynaset
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #9689

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Presiune hidraulica maxima necesara
250bar
Presiune maxima
8bar

Descriere

Compresorul actionat hidraulic HKR converteste puterea hidraulica a masinariilor mobile in aer comprimat. Este o unitate ideala pentru aplicatiile pneumatice. Este ideal pentru masinariile de minat, masinariile agricole sau masinariile de constructii. Modele de compresoare HKR pot furniza un debit de aer comprimat de la 400 l/min pana la 7500 l/min cu o presiune de 8 bar. Este ideal si pentru profecese de indepartare a prafului.

Sunt disponibile la cererea clientului modele cu o presiune de pana la 13 bar.

Datorita structurii compacte a compresorului si dotarii cu inele pentru suruburi, se instaleaza foarte usor pe orice tip de masinarie prin simpla asezare sau prin insurubare. Poate fi utilizat pentru utilaje de excavat, de minerit sau pentru masinarii pentru service. Poate fi asezat oriunde in vehicul. Compresorul nu necesita recipient pentru aer si de asemenea poate fi instalat chiar si in spatiile inguste fara a fi necesar un racitor de aer.

Este disponibil cu furtun aditionat care este un partener ideal pentru sarcinile mobile.

Compresorul HKR utilizeaza puterea hidraulica a masinariilor sau a vehiculelor pentru a produce aer comprimat. Este activat de debitul de ulei din sistemul hidraulic al vehicolului care activeaza motorul compresorului iar motorul compresorului actioneaza axul rotativ care mareste eficienta si capacitatea de producere a aerului comprimat. Acesta poate functiona fara oprire 24/h.

Este mult mai eficient decat un compresor traditional. In primul rand datorita faptului ca dimensiunile compacte permit transportarea usoara a compresorului, este gata de utilizat in orice moment si pentru orice tip de vehicul si mecanism dotat cu sistem hidraulic pe baza de ulei. Nu functioneaza pe baza de combustibil si nu necesita racitor de aer.

De asemenea compresorul actionat hidraulic HKR este si o solutie ecologica de lucru deoarece nu emite gaze toxice de poluare.

Motorul este integrat in interiorul compresorului si este foarte silentios. Astfel presiunea nivelului de zgomot este foarte scazuta si nu incomodeaza utilizatorii in timpul procesului de utilizare.

Specificatii modele

Debit hidraulic maxim necesar
Debit maxim aer comprimat
HKL 2600
65l / min
2600l/min
HKL 2600*
82l / min
2600l/min
HKL 4100
113l / min
4100l/min
HKL 5000
135l / min
5000l/min
HKL 7500
150l / min
7500l/min

Istoric produse vazute