Dispozitiv hidraulic de vibrare directionala HVD | Dynaset

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Dynaset
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #9701

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Descriere

Dispozitivul hidraulic de vibrare directionala HVD converteste puterea sistemului hidraulic al vehiculelor sau masinariilor in putere de vibrare. Se instaleaza usor pe unealta sau atasamentul unde procesul de vibratie este necesar spre exemplu cupe de buldozer sau de excavator, lame de deszapezire etc. Poate produce o vibratie cu frecventa de pana la 55 Hz si o forta de vibrare de pana la 70kN. Structura pistonului patentat maximizeaza forta de vibrare intr-o directie axiala si scade forta laterala. Reprezinta o solutie eficienta pentru indepartarea reziduurilor ramase pe uneltele sau atasamentele pe care este utilizat. Poate fi utilizat si pentru aplicatiile la sol.

Se intaleaza foarte usor pe cupe de incarcare, lame de buldozer, lamele de deszapezire sau de curatare, cupe de excavatoare, atasamente pentru stivuitoare sau camioane, etc. Se conecteaza foarte usor la orice sursa hidraulica.

Datorita dimensiunilor compacte poate fi instalat cu usurinta si la sursele hidraulice ale atasamentelor.

Pentru a putea fi utilizat trebuie doar conectat la o sursa hidraulica.

Miscarea de vibrare este produsa prin conectarea la sistemul hidraulic al masinariei, al vehicului sau a utilajului cu care este utilizat. Prin intermediul debitului de ulei furnizat de sistemul hidraulic.

Specificatii modele

Presiune hidraulica maxima necesara
Debit hidraulic maxim necesar
Forta maxima de vibrare
Frecventa
HVD 18 55-24
210bar
24l / min
18kN
55Hz
HVD 70 35-100
210bar
100l / min
70kN
35Hz

Istoric produse vazute