Dispozitv actionat hidraulic pentru aplificarea presiunii HPI | Dynaset

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Dynaset
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #9718

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Presiune hidraulica maxima
700bar

Descriere

Dispozitivul HPI ajuta la aplificarea presiunii pentru orice tip de atasament. Este compact si eficient, poate fi utilizat pentru aplificarea presiunii cu orice tip de sistem hidraulic. Este fabricat pentru a putea amplifica presiunea in mod continuu pana la 700 bar cu un debit maxim de 30 l/min.

Datorita dimensiuinilor compacte se garanteaza instalarea usoara a dispozitivului pe orice utilaj, majinarie sau vehicul dotate cu sistem hidraulic, spre exemplu este foarte util pentru un utilaj de demolare sau pentru excavatoare.

Atunci cand este utilizat pentru atasamente se instaleaza intre sistemul hidraulic al acestuia si atasament.

Dispozitivul amplifica puterea de presiune a sistemului hidraulic la care este conectat prin intermediul debitului de ulei furnizat de acesta. Este ideal pentru a mari puterea sistemelor hidraulice pentru uneltele de mici dimensiuni astfel acestea vor putea fi folosite pentru mai multe aplicatii cu un debit de consum mai mic.

Este usor de instalat pentru orice tip de sistem hidraulic si este ideal pentru intensificarea puterii sistemelor hidraulice pentru care este utilizat. Amplifica eificienta utilajului pentru care este utilizat si este mereu gata de utilizare.

De asemenea reprezinta o solutie ecologica pentru locurile de munca deoarece dispozitivul actionat hidraulic pentru amlificarea presiunii HPI nu emana gaze toxice de poluare in timpul utilizarii.

Specificatii modele

Presiune hidraulica maxima necesara
Debit hidraulic maxim necesar
Debit hidraulic
HPI 700 10-20
330 bar
20l / min
10l / min
HPI 700 30-75
350bar
75l / min
30l / min

Istoric produse vazute