Kit de pulverizare cu presiune ridicata anti-praf HPW-DUST | Dynaset

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Dynaset
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #9591

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Presiune hidraulica maxima necesara
160bar

Descriere

Controlul nivelului de praf de la locul de munca

Folosind pompa actionata hidraulic pentru reducerea prafului la locul de demolare sau concasare acesta devine mult mai curat sporind eficienta lucrului si siguranta muncitorilor. Aceasta instalatie curata semnificativ aerul rezultand o vizibilitate sporita eliminand impuritatile inspirate.

Sistemul poate fi folosit fara dificultate in orice mediu de lucru in care opereaza masini care amplifica emisia de praf. In zonele urbane controlul nivelului de praf este esential pentru a evita murdarirea cladirilor si a mediului inconjurator.

Cel mai mare beneficiu al sistemului actionat hidraulic pentru reducerea prafului este capacitatea de utilizare in spatiile foarte incarcate de praf cum ar fi statiile de concasare sau in carierele de piatra. Echipamentul este mai mult decat potrivit in activitati de demolare, in mediile cu praf, etc.

Reducerea prafului se face cu ajutorul pompei hidraulice pentru apa cu presiune mare de la Dynaset, impreuna cu duzele specifice. Apa cu presiune mare este pulverizata direct pe zona de lucru prin actiunea unor duze speciale. Vaporii foarte fini actioneaza chiar si asupra particulelor de praf cele mai fine aducandu-le rapid la nivelul solului.

Cand sunt uscate, particulele de praf plutesc in aer asezandu-se pe obiectele din jur, chiar la distante mari. Acest lucru poate fi prevenit cu ajutorul pompei pentru vapori cu un consum foarte redus de apa.

Echipamentul are doua setari diferite pentru nivelul de apa utilizat. Acestea permit ajustarea consumului de apa in functie de nevoia de moment. Combinatia dintre particulele fine de apa si presiunea ridicata garanteaza rezultate eficiente cu o cantitate redusa de apa. Acest lucru previne inundarea spatiului de lucru. Fluidul poate fi absorbit prin conectarea la o sursa de apa sau dintr-un rezervor separat. 

Sistem puternic de indepartare a prafului cu ceata de apa ultrafina pentru rezultate exceptionale

  • utilaje de baza: excavatoare pentru demolari, incarcatoare, concasoare mobile, ciuruitoare, atasamente (pulverizatoare, concasoare, burghiuri, graifere etc.)
  • aplicatii: indepartarea prafului in carierele de piatra, situri de demolare, zone de manipulat a materialelor, reciclare si managementul deseurilor, etc.

Caracteristici

  • jeturi cu pulverizare puternica pentru indepartarea tintita a prafului, indepartarea reziduurilor etc.
  • consum mic de apa: putere mare, fara inundatii la zona de lucru

Specificatii modele

Presiune maxima apa
Debit maxim de apa
Debit hidraulic maxim necesar
Numar duze
Duza putere amplificata
HPW DUST 200 DOUBLE DUST
140bar
30l/min
40l / min
2
2
HPW DUST 220 DOUBLE DUST
130bar
50l/min
70l / min
4
2
HPW DUST 180 DOUBLE DUST
140bar
90l/min
115l / min
4
2
HPW DUST 130 DOUBLE DUST
140bar
180l/min
140l / min
4
2
HPW DUST 200
140bar
30l/min
40l / min
4
-

Istoric produse vazute