Generator electric actionat hidraulic HG VDC | Dynaset

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Dynaset
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #9521

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Descriere

Un generator electric actionat hidraulic transforma puterea hidraulica de lucru a masinii in electricitate de calitate superioara cu eficienta sporita. Aceasta este potrivita pentru orice tip de echipament de la dispozitive mici pana la unelte de lucru masive.

Putere oricand, oriunde

Un utilaj echipat cu generator hidraulic poate oferi in orice moment energie electrica, independent de locul in care se afla. Datorita dimensiunii reduse, generatorul poate fi instalat pe multe tipuri de utilaje de orice marime.

Spre deosebire de clasicele generatoare, generatorul hidraulic produce electricitate oricand pe parcursul zilei de lucru. Acest fapt reduce considerabil costul pe kVA.

Durabil, sigur si de incredere

Pornirea fara dificultate si independenta de aport suplimentar de combustibil este punctul cheie ale unui generator hidraulic. Alte beneficii sunt: durata mare de viata si rezistenta foarte mare. Mai mult decat atat, calitatea electricitatii generate se mentine constanta multumita valvei de control automat al vitezei si a rularii fara vibratii ceea ce aduce un aport de siguranta in utilizarea lui.

Un generator hidraulic ce foloseste puterea hidraulica a masinii garanteaza disponibilitatea permanenta a electricitatii de calitate superioara. Generatorul poate fi integrat fara probleme in orice sistem hidraulic. Comparativ cu un generator de putere similara propulsat de un motor termic, generatorul hidraulic este doar jumatate din dimensiunea acestuia.

Caracteristici

  • putere mare, energie electrica de mare calitate
  • utilaje de baza : excavatoare, platforme, macarale, utilaje de minerit, autospeciale etc.
  • dimensiuni compacte¬†
  • instalare usoara
  • operare silentioasa
  • centrala electrica proprie cu protectie impotriva supraincarcarii
  • releu de protectie impotriva scuregerilor si 3-5 prize
  • aplicatii: alimentarea instrumentelor electrice, incalzitoarelor/ventilatoarelor, generatoarelor de sudat, motoarelor mono si trifazate etc.

Specificatii modele

Putere maxima
Debit hidraulic minim necesar
Presiune hidraulica maxima necesara
DC
VDC HG 1 12
1kVA
14l / min
210bar
14 V / 70 A
VDC HG 1 24
1kVA
14l / min
210bar
28 V / 40 A
VDC HG 2 24
2kVA
26l / min
210bar
14 V / 70 A

Istoric produse vazute