Pompa reglare presiune ridicata HPW | Dynaset

Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Dynaset
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #9647

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Descriere

Apa cu presiune mare prin sistemul hidraulic

Pompa pentru apa la presiune mare HPW de la Dynaset transforma puterea hidraulica de lucru a masinii in presiune mare pentru apa. Datorita acesteia pompa produce apa cu putere mare folosind cantitati reduse de apa. Pentru a usura folosirea pompei aceasta este auto-absorbanta fara a folosi presiune secundara pentru aceasta.

Compacta, durabila, usor de folosit cu costuri de utilizare foarte reduse

Dimensiunea redusa, greutatea mica, structura solida si consumul redus de apa fac din pompa HPW un produs ieftin si eficient. Design-ul patentat al pompei elimina orice piesa aflata in miscare. In comparatie cu alte pompe de asemenea presiune, pompa HPW este doar o fractiune din acestea. Poate fi instalata in orice spatiu disponibil in utilaj. Aria de putere de care dispun pompele HPW acopera toate cerintele.

Utilizare facila

Pompa HPW este un instrument excelent in curatenia zilnica la fel ca si in alte activitati unde este necesara presiune mare de apa. Este destul de puternica pentru aplicatii industriale, reducerea prafului, stingerea incendiilor, sablarea cu apa si orice alte activitati ce permit utilizarea apei la presiune ridicata.

Durabilitate exceptionala cu cel mai bun raport putere/greutate din lume

  • principiu patentat, puternic, fara parti rotative, garanteaza fiabilitatea chiar si in lucrul cu murdarie mare
  • utilaje de baza : excavatoare, incarcatoare, tractoare, camioane, platforme, concasoare, masini de recoltat, utilaje de minerit, masini de spalat, vehicul de pompieri, masini de interventie (pompieri, salvare), nave, etc.
  • fuctionarea nelimitata fara lubrifiant si aspiratia de admisie buna asigura o spalare sau pompare usoara din container sau orice sursa de apa (curenta, colectata)
  • aplicatii: spalare la inalta presiune, curatarea strazilor, conductelor, containerelor, indepartarea prafului, sablarea cu apa, hidro-demolare si cantarire, stingerea incendiilor, spalarea fluidelor de foraj, testarea presiunii, lucrari subacvatice, spalare robotizata, etc.
  • caracteristici: debit liniar si control al presiunii 0-100% ; fara parti rotative

Specificatii modele

Presiune hidraulica maxima necesara
Debit hidraulic maxim necesar
Presiune maxima
Debit maxim de drenare
Putere maxima
HPW 200
270bar
85l / min
90bar
250l/min
85kW
HPW 420
420bar
50l / min
420bar
50l/min
14kW
HPW 90
210bar
85l / min
90bar
150l/min
22.5kW
HPW 520
250bar
85l / min
520bar
30l/min
26kW
HPW 220
210bar
70l / min
220bar
50l/min
18.5kW

Istoric produse vazute