Home Despre noi

Despre noi

DYNASET – UNILIFT

Suntem o companie în continua dezvoltare care este prezenta pe piata romaneasca din 2011, dar cu un management B2B de peste 20 de ani, inca din 1999. Unilift se pozitionează ca furnizor de echipamente si solutii profesionale care pot fi adaptate in diferite domenii de activitate, avand parteneriate solide cu firme din industria constructiilor, automotiva, agricola, food, horeca, ferme de animale, administratie publica etc.

  Credem cu tarie in colaborarea pe termen lung cu partenerii nostri de afaceri, iar intre furnizorii nostri de renume international, se afla, din anul 2014, compania finlandeza DYNASET.  

Partenerul finlandez DYNASET  isi propune ca toate accesoriile si echipamentele furnizate sa fie in acord cu mediul, ideale pentru sarcini de lucru dificile, unde poate fi utilizata puterea hidraulica.

unilift home2

Dynaset este lider mondial in productia de accesorii hidraulice: generatoare de curent, pompe de presiune, pompe submersibile, magneti hidraulici, aparate de sudura, vibrocompactoare, compresoare cu sediul in Finlanda. Echipamentele hidraulice maresc productivitatea utilajelor mobile de la vehicule mici la utilaje grele prin adaugarea de noi functii.

Echipamentele si accesoriile hidraulice economisesc timp si sunt rentabile pentru multiple domenii de activitate: foraj, minerit, cariere de piatra, constructii, industria maritima si navala, aviatie, silvicultura, agricultura, infrastructura, mentenanta stradala, stingerea incendiilor.

Folosirea unui echipament hidraulic este cel mai de incredere si cel mai eficient mod de a transfera puterea hidraulica in: energie electrica, presiune de apa, energie mecanica etc. Dynaset garanteaza cel mai bun raport putere-dimensiune si astfel asigura cea mai usoara instalare pe toate utilajele mobile. 

Echipamentele hidraulice pe care DYNASET le produce sunt echipamente compacte, usoare si asigura putere hidraulica oriunde, oricand, in care nu exista alta sursa de energie: unitati de spalare stradala cu rezervor de apa sau fara rezervor, kit-uri anti-praf , echipamente de curatat/desfundat conducte, kit de spalat containere si pubele de gunoi, troliu hidraulic etc. 

Pompele Dynaset convertesc puterea hidraulica a vehiculelor in apa la inalta presiune pentru diverse aplicatii. Apa la inalta presiune ofera solutii versatile pentru a eficientiza munca utilizatorului. Consumul de apa al aplicatiilor la inalta presiune este scazut, avand un randament ridicat.  Echipamentul hidraulic compact este usor de instalat pe utilaje, vehicule si nave, ofera retabilitate maxima intr-un timp scurt.

 Dynaset ofera solutii de electricitate mobila. Aparatele electrice pot fi utilizate oricand, chiar si in timpul conducerii. Utilizatorul utilajului nu este conditionat de reteaua electrica pentru a folosi scule electrice oriunde, oricand. Produsele genereaza electricitate de inalta calitate, cu o putere de iesire de pana la 80 kw pentru toate aparatele electrice alimentate cu curent alternativ.

Aerul comprimat poate fi utilizat ca sursa de energie. Compresoarele hidraulice Dynaset convertesc puterea hidraulica a utilajelor, masinilor sau navelor in aer comprimat mobil, cu debit si presiune ridicata. Compresoarele pot fi utilizate pentru scule pneumatice si diverse aplicatii in utilizare mobila. 

Dynaset produce magneti hidraulici pentru colectarea deseurilor metalice de pe santiere, cai ferate, drumuri, centre de reciclare etc. Magnetii Dynaset au cel mai bun timp de demagnetizare respectiv 0,8 secunde astfel garanteaza cel mai rapid mod de lucru. Minimizarea timpului in demagnetizare permite colectarea metalului in cel mai eficient mod.

Pompele de vibratii hidraulice Dynaset convertesc puterea hidraulica a utilajelor in vibratii. Vibratia imbunatateste excavarea, golirea cupei, compactarea solului, taierea asfaltului etc. 

Intensificatorul de presiune hidraulica mareste presiunea cilindrilor utilizand puterea din sistemul hidraulic al utilajului. Nivelul de presiune este reglabil pana la 700bari. Cresterea fortei cilindrilor mareste puterea si eficienta utilajului. Permite utilizarea uneltelor hidraulice mai mari cu sisteme hidraulice mai mici, altfel spus o masina mica poate fata unor sarcini foarte solicitante.

 

Generatorul hidraulic de sudura il poate inlocui pe cel traditional foarte usor, mai ales in conditile in care se cere mobilitate. Fara sa aiba nevoie de mentenanta elimina, practic, orice problema, pornind fara dificultate si fara sa solicite alt combustibil. Aparatul de sudura hidraulic este sigur si facil pentru folosire indelungata, acesta fiind produs in diverse modele, portabile sau fixe, existand modele potrivite chiar si pentru cea mai solicitanta cerinta.  Dimensiunea redusa si greutatea scazuta permit aparatului de sudura actionat hidraulic sa fie transportat cu usurinta la locul de munca, cu precadere in situatiile in care nu exista sursa sau generator electric. 

Pompele submersibile HSP de la Dynaset sunt concepute pentru pomparea eficienta si rapida a apei si altor lichide. Datorita materialului rezistent la uzura al paletelor axului, pompele submersibile sunt alegerea perfecta pentru pomparea lichidelor care au in compozitie si materiale solide pana la 20%, noroi, bentonita, slam etc. Pompele submersibile pot fi folosite cu orice sursa hidraulica. Acestea dreneaza un volum mare de lichid  generand o presiune considerabila, este potrivita pentru instalatii mobile, putand fi mutata cu usurinta. Un alt avantaj al pompelor submersibile DYNASET este conectarea rapida, avand cuple cu decuplare usoara si furtun de retue, avand capacitati de la 600 l/min pana la 20.000 l/min.


UNILIFT in colaborare cu brandul DYNASET, isi propune sa aduca pe piata din Romania cele mai performante accesorii si echipamente hidraulice.

Despre noi – Cum ne găsești offline?

Vino în showroom-ul Unilift și poți vedea echipamentele de care ai nevoie!

Zilnic, de luni până vineri, între orele 8-16, toată echipa Unilift este prezentă și implicată într-o misiune comună, aceea de a îți fi alături și de a te ghida conform nevoilor și cerințelor specifice pentru alegerea cea mai potrivită a echipamentelor.

Te așteptăm!

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Dărmănești, 605300, jud. Bacău